MBSR kursus (Mindfulness-baseret Stressreduktion)

8 ugers MBSR mindfulness kursus starter torsdag 13. april 2023 kl. 17.

* KURSUS START: Torsdag 13. april kl. 17.00-20.00
* DEREFTER: Torsdage kl. 17.00-19.30
* I ALT 8 GANGE: 13/4 - 20/4 - 27/4 - 3/5 (OBS er en onsdag) - 11/5 - 25/5 - 1/6 - 8/6
* SAMT EN STILHEDSDAG med fordybelse: Lørdag 27/5 kl. 9.30-17.00 (Med forbehold for ændring af dato).

Herunder kan du læse lidt mere om kurset, og ring eller skriv meget gerne, hvis du har spørgsmål.

Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) er et videnskabeligt testet program til at træne mental sundhed og reducere stress. Mange oplever, at den systematiske træning i mindfulness fører til øget nærvær, mere indre ro, glæde og robusthed samt en mere venlig og accepterende indstilling over for sig selv og andre.
Vi mediterer og laver blide yogaøvelser, hvor alle kan være med. Træningen suppleres med undervisning om bl.a. stress, stress fysiologi, perception og kommunikation. Desuden arbejder vi med sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og adfærd.
For at få det fulde udbytte af programmet skal man være indstillet på at afsætte tid til at arbejde med øvelserne derhjemme – ca. 45 minutter 6 dage om ugen.
Øvelse gør mester :-). Hvis det passer bedre ind i dit liv at bruge mindre tid på øvelserne hjemme, vil du også få stort udbytte af kurset.

PRIS for MBSR kurset: 3.850 kr. inkl. filer med guidede meditationer og yoga.
Rabat for studerende, ledige og pensionister: 500 kr.
TILMELDING: til Birthe på tlf. 20 93 31 55 eller mail@mind-fitness.dk
STED: Ahornvænget 20, 6710 Esbjerg V.

Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) er udviklet ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School i USA. Programmet blev grundlagt i 1979 af Jon Kabat-Zinn.
Omfattende forskning har blandt andet vist, at metoden er virksom over for symptomer på stress, angst og depression for en stor del af deltagerne. Derudover har Dansk Center for Mindfulness i flere forskningsprojekter dokumenteret, at Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR) er effektivt for studerende, for medarbejdere og for ældre i overgangen fra arbejdsliv til seniorliv.

MBSR-kurset er adgangsgivende til optagelse på MBSR-uddannelsen ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, www.mindfulness.au.dk.