Åben Meditation

Du er velkommen til ”Åben Meditation”, som jeg afholder en gang om måneden, altid en mandag kl. 19.00-20.30. Du kan tilmelde dig en enkelt eller flere gange – det er helt op til dig.

De næste gange er: 14. maj og 4. juni.

Pris: 90 kr. pr. gang.
Tilmelding: på mail mail@mind-fitness.dk eller sms 20 93 31 55.

Åben meditation er for alle, både begyndere, let øvede og øvede. Her bliver du i rolige omgivelser guidet i forskellige former for meditation, og du vælger selv, om du vil sidde på en stol, sidde på gulvet eller ligge ned. De fleste skifter en eller flere gange.

Hvis du kommer til Åben Meditation første gang, aftaler vi, at du kommer ca. 10 minutter før, så der er tid til at snakke om et par praktiske ting og lidt generelt om meditation. Påklædning (nævner jeg lige her, fordi flere nye har været i tvivl): dit almindelige tøj, arbejdstøj, fritidstøj – dvs. ingen dresscode, det vigtigste er, at du selv har det rart.

Hvis du har din egen meditationspraksis, enten regelmæssigt eller sporadisk, kan du til Åben Meditation opleve en stærk effekt ved at meditere sammen med andre – og blive inspireret til andre meditationer.

Og hvis du er som de fleste: Jeg vil gerne meditere, men har svært ved at finde tiden til det i min hverdag… så er en eller to gange om måneden bedre end ingen. 🙂

 

Til Åben Meditation kan du bare komme, som du er, og du behøver ikke medbringe noget.
Til Åben Meditation kan du bare komme, som du er, og du behøver ikke medbringe noget.

Åben Meditation
Den 15. juni 2015 var en speciel meditationsaften, da vi havde besøg af en ekstern underviser, Stann Vad, som førte deltagerne på trommerejse-meditationer.